top of page

Hva slags informasjon samler vi inn:

Vi mottar, samler inn og lagrer all informasjon du legger inn på vår hjemmeside eller gir oss på annen måte. I tillegg samler vi inn IP-adressen (Internet Protocol) som ble brukt til å koble datamaskinen din til Internett; login; e-postadresse; passord; datamaskin og tilkoblingsinformasjon og kjøpshistorikk. Vi kan bruke programvareverktøy for å måle og samle øktinformasjon, inkludert responstid på siden, lengden på besøk på bestemte sider, informasjon om sideinteraksjon og metoder som brukes for å bla gjennom siden. Vi samler også personlig identifiserbar informasjon (inkludert navn, e-post, passord, kommunikasjon); betalingsdetaljer (inkludert kredittkortinformasjon), kommentarer, tilbakemelding, produktanmeldelser, anbefalinger og personlig profil.

Slik samler vi informasjon:

Når du gjennomfører en transaksjon på nettstedet vårt, som en del av prosessen, samler vi inn personlig informasjon du gir oss, for eksempel ditt navn, adresse og e-postadresse. Din personlige informasjon vil bare bli brukt av de spesifikke grunnene som er nevnt ovenfor.

Hvorfor vi samler inn slik personlig informasjon:

Vi samler inn slik ikke-personlig og personlig informasjon for følgende formål:

  1. For å tilby og drifte tjenestene;

  2. For å gi våre brukere løpende kundestøtte og teknisk support;

  3. For å kunne kontakte våre besøkende og brukere med generelle eller personlig service-relaterte merknader og salgsfremmende meldinger;

  4. For å lage aggregerte statistiske data og annen samlet og / eller utledet ikke-personlig informasjon, som vi eller våre forretningspartnere kan bruke for å tilby og forbedre våre respektive tjenester;

  5. For å overholde gjeldende lover og forskrifter.

 

Slik lagrer, bruker, deler og avslører vi besøkende personlige opplysninger:

Vårt firma bruker Wix.com-plattformen som vert for våre sider. Wix.com gir oss den elektroniske plattformen som lar oss selge våre produkter og tjenester til deg. Dataene dine kan lagres gjennom Wix.coms datalagring, databaser og de generelle Wix.com-applikasjonene. De lagrer dataene dine på sikre servere bak en brannmur.

 

Alle direkte betalingsportaler som tilbys av Wix.com og brukes av vårt selskap, overholder standardene satt av PCI-DSS som administreres av PCI Security Standards Council, som er en felles innsats av merker som Visa, MasterCard, American Express og Discover. PCI-DSS-krav er med på å sikre sikker håndtering av kredittkortinformasjon av butikken og tjenesteleverandørene.

Slik kommuniserer vi med besøkende:

Vi kan kontakte deg for å varsle deg om kontoen din, for å feilsøke problemer med kontoen din, for å løse en tvist, for å samle inn gebyrer eller penger som skyldes, for å avstemme dine meninger gjennom undersøkelser eller spørreskjemaer, for å sende oppdateringer om vårt selskap, eller som ellers nødvendig for å kontakte deg for å håndheve vår brukeravtale, gjeldende nasjonale lover og enhver avtale vi måtte ha med deg. For disse formålene kan vi kontakte deg via e-post, telefon, tekstmeldinger og post.

Slik bruker vi informasjonskapsler og andre sporingsverktøy:

Det er viktig å merke seg at tredjeparts tjenester, for eksempel Google Analytics eller andre applikasjoner som tilbys gjennom Wix App Market, plassering av informasjonskapsler eller bruk av andre sporingsteknologier gjennom Wixs tjenester, kan ha sine egne retningslinjer for hvordan de samler inn og lagrer informasjon. Ettersom dette er eksterne tjenester, dekkes ikke slik praksis av Wix personvernregler.

Hvordan kan du trekke tilbake ditt samtykke:

Hvis du ikke vil at vi skal behandle dataene dine lenger, kan du kontakte oss på info@agelaus.no eller sende oss brev til: Bøygen Drift AS c / o Håvard L Ravnås, Sjøvegen 38A, 4120 Tau Norge.

Oppdateringer om personvern:

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernpolicy når som helst, så vennligst gjennomgå den ofte. Endringer og avklaringer trer i kraft umiddelbart etter at de ble lagt ut på nettstedet. Hvis vi gjør vesentlige endringer i denne policyen, vil vi varsle deg her om at den er oppdatert, slik at du er klar over hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den, og under hvilke omstendigheter, om noen, bruker vi og / eller avslører den.

Spørsmål og kontaktinformasjon:

Hvis du ønsker å: få tilgang til, rette, endre eller slette all personlig informasjon vi har om deg, blir du invitert til å kontakte oss på infor@agelaus.no eller sende oss mail til: Bøygen Drift AS c / o Håvard L Ravnås, Sjøvegen 38A, 4120 Tau, Norge.

bottom of page